avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca dupa terminarea unui proces civil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca dupa terminarea unui proces civil judecatorul ...

Buna ziua! Daca dupa terminarea unui proces civil judecatorul nu aproba toate cheltuielile , ce se mai poate face dupa aceea? Multumesc.
Nimic. Cat a aprobat, atât rămâne.
Bună ziua,

Dacă e vorba despre o hotărâre atacabilă cu apel, atunci puteți face apel criticând acest aspect (neacordarea tuturor cheltuielilor).
Depinde de motiv, nu au fost dovedite cu acte ,a fost redus onorariu de av,a omis judecătorul sa se pronunțe pe o parte din acestea etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am primit hotararea intr-un proces civil. judecatoarea ... Mika T Mika T Buna tuturor. Am primit hotararea intr-un proces civil. Judecatoarea a admis cheltuieli de judecata numai onorariu dat avocatului in valoare de 2000lei, iar ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata cornelia radoi cornelia radoi buna seara!revin la d-voastra cu inca o problema:in dec.2006 tribunalul prahova a dat o sentinta favorabila mie intr-un litigiu de munca pe care l-am avut cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata Alexino100 Alexino100 Buna seara Eu cu fratele meu avem calitatea de parât . Am pierdut procesul insa la cheltuieli de judecata trebuie sa le platesc doar eu. Este corect? ... (vezi toată discuția)