avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, la locul de munca am castigat un proces pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, la locul de munca am castigat un proces pe drepturi ...

Buna ziua, la locul de munca am castigat un proces pe drepturi salariale. Fiind in ccc, am solicitat adeverianta cu veniturile actualizate pentru a solicita recalculare indemnizatie. Angajatorul nu vrea sa imi puna la dispozitie adeverinta. Copilul face 2 ani in august, cei de la agentia de plati au spus ca pentru recalculare trebuie sa.merg cu adeverinta actualizata.Cum as putea sa il fortez? Precizez ca drepturile salariale castigate inca nu au fost achitate catre angajati.multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 9 Mai 2023
Sesizati ITM-ul , pentru refuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere recalcularea indemnizatiei crestere copil? Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul sa cer recalcularea indemnizatiei de crestere copil in situatia in care ma aflu. Am fost in litigiu cu fostul ... (vezi toată discuția)
Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in ... cory1983 cory1983 Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in cazul unei sentinte civile definitive care modifica retroactiv venitul ( procesul a fost deschis ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil andao andao Buna ziua Daca angajatorul refuza sa-mi complecteze adeverinta de venit necesara pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului, ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)