avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Caut arhiva TCIND Bucuresti. Am lucrat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Caut arhiva TCIND Bucuresti. Am lucrat între anii ...

Buna seara!
Caut arhiva TCIND Bucuresti.
Am lucrat între anii '87-'94 ca sudor. Locul de munca era pe str Muzelor 24 Bucuresti ( lucrari pentru Metrou ).
Am scris catre Arhivele Nationale din str Vacaresti 470 sect 4 si m-au directionat catre sc Concordia SA din str Fantanica nr 32 sect 2 Bucuresti , dar nici acolo nu se poate lua legatura cu cineva telefonic si nici adresa mail nu are.
Daca cineva stie unde se afla arhiva va rog din suflet sa ma ajutati cu o informatie ca sunt din Harsova ,am 65 de ani si am probleme locomotorii.
Acest mesaj a fost scris de o ruda care vrea sa ma ajute fiindca eu nu stiu sa folosesc calculatorul.
Va multumesc si va doresc tot binele din lume.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 9 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea la care ati fost trimis este in functiune .. Bucureşti Sectorul 2, Str. FANTANICA, Nr. 38, CLADIRE ADMINISTRATIVA, CAMERA 3.1.2, Etaj 3. telefon: 0744622338 ..informatii ONRC

Ar trebui mers acolo, daca alta cale de comunicare nu exista ...
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Adeverinte dosar pensie Armeanu Anca Elena Armeanu Anca Elena la cine ma pot adresa pentru eliberare adeverinte necesare in dosarul de pensionare pentru perioadele in care am avut calitatea de angajat la Agentia ... (vezi toată discuția)
Lnformatie arhiva slava slava Am nevoie de adeverinta vechime de la fosta Fabrica de Calculatoare Electronice Str. Ing.George Constantinescu,sect 2.Nu reusesc sa gasesc arhiva.Daca ma ... (vezi toată discuția)