O persoana care abia mai vorbeste si mananca nu cred ca are puterea de a mai citi macar o singura pagina daramite 10 si nici nu cred ca are discernamantul de a analiza ce scrie in acele pagini, majoritatea termenilor avand nevoie de explicatii pentru un om mult mai tanar si sanatos.Nici eu nu inteleg acei termeni dar macar am puterea sa caut sa ma edific.
Iar daca dorinta tatalui meu era una de a ii ceda surorii mele acei bani (asa cum ea afirma) nu cred ca se impunea o imputernicire de acest fel ci pur si simplu scotea banii si ii dadea ei .
Dar presupun ca o sesizare catre UNNPR referitoare la imprejurarile in care s-a intocmit acea imputernicire ma va lumina mai mult decat aici pe forum unde am primit raspunsuri care m-au ajutat de multe ori dar si raspunsuri din partea unor persoane care nu fac altceva decat sa posteze off topic si sa induca in eroare pe cei care solicita ajutor.
raluk0207 a scris:
Avand in vedere ca la o luna tata a decedat eu nu cred ca nu reprezinta un aspect important faptul ca era grav bolnav
Pentru procura, nu. Atat timp cat exact la momentul intocmirii procurii, tatal avea discernamant.
Nu, nu exista nicio reglementare de genul si nici o limita legala de varsta.