avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stabilire salar politist comunitar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stabilire salar politist comunitar

buna ziua,
Sunt ag. de politie comunitara ,fiind incadrat pe ssd tr.2 de salarizare gr.asistent.As dori sa stiu ce venit voi avea dupa legea unica?Ma poate ajuta cineva ??:">
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 12:07, 3 Februarie 2010
Buna ziua

La sal. avut in dec. se adauga sporul de vechime, sporul de stabilitate*fidelitate*, salariul de merit, sporul de dispozitiv- acesta fiind noul salariul de baza. Se adauga alte sporuri cum ar fi: incordare psihica, vatamatoare, etc in cuantum pana la max.30%. Restul sumele sunt se adauga ca "sume tranzitorii".
Norma de hrana daca exista, are alt regim.
Se poate adauga la politistii comunitari si pentru compensarea activităţii suplimentare specifice,o indemnizaţie de până la 7% din
salariul de bază, cf Legii 330/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Salarizare 01 ian. 2010 IORDANA IORDANA Buna ziua din nou. Am citit si rascitit L 330/2009 si nu mai inteleg nimic. Incepand cu o1 ian 2010, noul salariu de baza va fi salariul avut in dec.2009 la ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri in 2010? wsx wsx ce sporuri au unii politistii comunitari din romania?:-/ (vezi toată discuția)