avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ce sporuri in 2010?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ce sporuri in 2010?

ce sporuri au unii politistii comunitari din romania?:-/
..."spor de gloante pe pistol furajat" ar fi zis o colega de-a mea:D (doar ca n-au pistol). Pai...depinde de primaria unde sunt arondati: ore suplimentare nu se mai platesc, tichete cadou nici atat...ar trebui sa aiba spor de vechime, eventual salariu de merit (daca mai este in plata), am auzit ca unii ar primi norma de hrana...mai are altcineva alte noutati?
de ce sa depinda de primarii? legea trebuie sa fie pentru toti egala,dupa salarizarea unitara 330/2009,dar nu prea am inteles ce OUG sa mareasca salariile ar dori PDL,PRIM MINISTRU?
wsx a scris:

de ce sa depinda de primarii? legea trebuie sa fie pentru toti egala,dupa salarizarea unitara 330/2009,

Pentru ca unele primarii nu mai au bani nici de salarii...ca sa nu mai zic de un eventual spor de calculator sau salariu de merit (cine l-a avut pana acum), iar norma de hrana deja devine SF.
pai ce tot spunea d-nul Emil Boc...revizuieste legea....in favoarea celor cu salarii mici,afectati de dupa ianuarie 2010,si da OUG parca?..derqanjez...interesant ar fi art.20 din legea 330/2009 cu munca in sarbatori legale cand,parerea mea,,de ce sa nu se aplice in 2010?
In nota de la anexa III/3 scrie: "2. Poliţiştii comunitari beneficiază şi de prevederile pct. 1 din anexa nr. IV/2." respectiv: " 1. (1) Pentru compensarea activităţii suplimentare specifice, desfăşurate în instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, cadrele militare în activitate, soldaţii şi gradaţii voluntari în activitate, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare şi personalul civil beneficiază de o indemnizaţie de până la 7% din solda funcţiei de bază/salariul funcţiei de bază/salariul de bază."

Alte discuții în legătură

Stabilire salar politist comunitar ordo ordo buna ziua, Sunt ag. de politie comunitara ,fiind incadrat pe ssd tr.2 de salarizare gr.asistent.As dori sa stiu ce venit voi avea dupa legea unica?Ma poate ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Salarizarea lukyluke2008 lukyluke2008 vcreau si eu sa stiu care lege se aplica la stabilirea salariului intr-o primarie comunala (vezi toată discuția)