avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua
Am o intrebare in legatura cu concediu de odihna neefectuat in 2022..Am 7 luni de zile lucrate in 2022.Mai pot cere acum plata pentru concediu neefectuat?E vorba despre un asistent personal pentru o persoana cu dizabilitati,care oricum nu isi face efectiv concediul.Nu poti pleca lasand o persoana care e dependenta de tine..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 9 Mai 2023
C.i.m. a incetat ?
Nu a incetat.
Atunci nu se compenseaza in bani ..pana la 01.07.2024 , angajatorul are obligatia sa il acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav ... sorinelo sorinelo Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav cu însoțitor, începând din 01 08 23, trebuie efectuat total sau poate fi intrerupt pt a lua ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD doresc sa stiu daca in momentul in care se inchide contractul de munca cu un angajator acesta este obligat sa plateasca angajatului zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)