avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ma puteti ajuta cu formula de calcul pt a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu formula de calcul pt a calcula ...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu formula de calcul pt a calcula numarul mediu de angajati in luna, va rog? Stiu ca se ia in calcul nr de ore lucrate, nr de zile de co( *nr norma), nr de zile medical, etc.....Toate acestea se impart la nr de ore lucratoare din luna.
Am mai gasit, insa numai paragraf din lege si nu l-am inteles.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:43, 9 Mai 2023
Bună ziua,

Găsiți explicații detaliate într-un articol publicat de redacția noastră chiar azi:
www.avocatnet.ro/articol_643...

Pe scurt:
Numărul mediu al salariaților cuprinde persoanele angajate cu contract de muncă/raport de serviciu pe durată determinată sau nedeterminată (inclusiv lucrătorii sezonieri, managerul sau administratorul), al căror contract de muncă/raport de serviciu nu a fost suspendat ȋn perioada de referinţă. Numărul mediu al salariaţilor se calculează ca medie aritmetică simplă rezultată din suma efectivelor zilnice de salariaţi (exclusiv cei al căror contract de muncă/raport de serviciu a fost suspendat), din perioada de referință, inclusiv din zilele de repaus săptămânal, sărbători legale şi alte zile nelucrătoare, împărţită la numărul total al zilelor calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilere libere date de stat catalin_78 catalin_78 1: zilele libere date de catre stat sunt platite la salariu tarifar, nu pierdeti nimic (de fapt salariu din contract se imparte la un numar mai mic de zile ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul concediu de odihna tituspop2006 tituspop2006 Buna ziua, In cursul anului 2015 am fost detasat din data de 03 augsut, pana pe 30 decembrie de la angajatorul de baza (daca pot sa-i spun astfel) la un alt ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare negut_dorina negut_dorina buna ziua ,Am intrat in posesia unui fluturas din luna ianuarie al unui salariat de la o firma constructii montaj.va redactez cum scrie pe fluturas indice ... (vezi toată discuția)