avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mecanismul de Avertizare Timpurie in Educatie (MATE) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mecanismul de Avertizare Timpurie in Educatie (MATE) Buna ziua, ...

Mecanismul de Avertizare Timpurie in Educatie (MATE)

Buna ziua,
Am aflat de curand ca exista MATE... dna invatatoare ne-a "ordonat" sa completam un formular cu tot felul de date care mai de care mai bizare... unele chestiuni tin mai degraba de asistenta sociala... altele seamana cu un consult psihologic... Parca existau deja legi in ceea ce priveste familiile cu probleme sau stituatie financiara precara... Ne amedeaza daca nu dam curs complearii "chestionarului", care nu are antet nu tu spatiu pentru data, semnatura, adica un document oficial... Ce-i de facut?
MATE are si norme metodologice de aplicare? u nu le-am gasit...
Va multumesc pentru ajutor si intelegere!
Cel mai recent răspuns: mishumishu , utilizator 22:51, 10 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti detalii aici [ link extern ] /
Va multumesc!
Numai de bine sa auzim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)
Pana la divort, ce se poate face cu cel mic? alla1975 alla1975 nu o sa insist asupra detaliilor legate de jignirile si umilintele la care sunt supusa de sot (zilnic din idioata, urata, proasta, incapabila, indolenta etc. ... (vezi toată discuția)