Bună ziua. Vin și eu cu o nelămurire va rog. Am locuit in Anglia timp de 6 ani..în ultimii doi ani am stat acolo doar în lunile de iarna- primăvară restul lunilor petrecându-le în România.
Primăvara trecuta se pare ca am avut 3 abateri de viteză (m a luat camera) faza e ca adresa pe permis era la fosta prietenă care nu m a anunțat ca mi au venit scrisori de la dvla (scrisori de recunoaștere a vinei). Neraspunzand la acele scrisori am fost judecat și în loc de 9 puncte care le as fi luat dacă răspundeam la scrisori , am fost judecat și mi au dublat punctele plus o amenda de 660 lire pentru fiecare camera dar și suspendarea permisului pe 9 luni.
În momentul de fata încerc sa ma înscriu șofer la bolt dar pentru a putea da examenul de licență îmi trebuie permis romanesc. Am fost la secția de permise din orașul meu unde mi au zis ca am dreptul de a conduce în România ( permisul fiindu mi suspendat doar pe teritoriul Angliei) dar permisul nu poate fi preschimbat dacă este suspendat în Anglia singura soluție fiind sa aștept sa treacă cele 9 luni de suspendare.
Întrebarea mea este: nu am nici o alta opțiune 9 luni fiind destul de mult plus ca nu am permisul fizic în caz de un control. Vă mulțumesc pt orice răspuns
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din pacate nu aveti alta optiunr, nu puteti detine doua permise in acelasi timp, si nu puteti preschimba un permis care e suspendat. Ce de la DRPCIV nu au o alternativa legala la problema dvs.