avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consilierului personal al primarului îi încetează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consilierului personal al primarului îi încetează contractul ...

Consilierului personal al primarului îi încetează contractul de muncă la data încetării de drept a mandatului primarului. Noul primar (viceprimarul cu atribuții de primar) îl angajează din nou după 3 zile tot consilier personal. Acesta solicita compensarea în bani a concediului neefectuat în baza primului contract. Poate angajatorul sa ii compenseze concediul neefectuat cu zile libere în cursul noului contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 9 Mai 2023
Nu are legatura compensarea cu noul c.i.m. ..prin urmare, are dreptul la compensarea zilelor de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani concediu neefectuat demnitar dianafilip dianafilip Buna ziua! Viceprimarul cu 3 mandate solicita compensarea in bani a concediului neefectuat in acesti ani ,cu toate ca a avut concediu ,plecand din localitate ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat pt un functionar (viceprimar) ruxandrelu ruxandrelu buna ziua, un viceprimar aflat acum la al treilea mandat consecutiv, are zile de CO neefectuate din ultimii 3 ani ai mandatului anterior. i se poate ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost acordat concediu de odihna integral in ultimii ani. in cazul in care se va incheia contractul de munca, pot fi compensat in bani si pentru anii anteriori? ip_catalin ip_catalin Sunt angajat al unei societati comerciale din iulie 2012, iar pana in prezent am avut 6 zile de concediu pe anul 2013, si 5 zile de concediu pe anul 2014. In ... (vezi toată discuția)