avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua si scuze pt deranj!Lucrez intr un spital de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua si scuze pt deranj!Lucrez intr un spital de psihiatrie, ...

Bună ziua si scuze pt deranj!Lucrez intr un spital de psihiatrie, la o clinică mixtă, cu pacienți bărbați și femei. Suntem numai femei in clinică respectivă, asistente, infirmiere,.Nu avem supraveghetori, nu avem colegi bărbați. Viața ne este pusă în pericol zi de zi!Imi puteți spune ce pot face eu ca si asistent medical sa rezolv problema juridic?Mentionez ca fac psihoterapie pt sindromul Bornut. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 9 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Ministerul Sanatatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este modalitatea de a te apăra in fata agresiunii si hartuirii unei colege care are probleme medicale și a făcut o obsesie, crezând că eu sunt vinovată pentru divorțul ei? Iuliana Burcea Iuliana Burcea Sunt profesoară si am o colegă a cărei sănătate psihică se deteriorează de la un an la altul! Are atacuri frecvente la adresa mea si a altor colege, ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN se foloseste pentru urmatoarele activitati: masaj si reflexoterapie, nutritie, cosmetica si ingrijirea corpului? (vezi toată discuția)
Caen activitati medicale elenasor elenasor Buna seara, Daca am o echipa de asistente medicale si infirmiere ce furnizeaza servicii medicale in azile si crese, codul CAEN 8690 este ok? in acest cod ... (vezi toată discuția)