buna ziua,
intrebarea mea ar fi urmatoarea: am gasit pe pagina tribunalului un dosar cu numele firmei mele.procedura de insolventa.eu nu sant in romania ptr a afla mai multe.va rog sa imi puteti spune ce inseamna toate astea :Înregistrat în data de: 27.07.2009
Obiect dosar: procedura insolvenţei
Materia juridică: Faliment
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
ADMINISTRATIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA : Creditor
SC..........SRL : Debitor
ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA : Creditor
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
03/12/2009 ADMITE CEREREA Soluţionare
08/10/2009 VICIU DE PROCEDURÃ CU DEBITOAREA Amânat
11/03/2010 si ce ar trebui sa fac in continuare.
va multumesc anticipat.
buna ziua. in primul rand daca doriti ca societatea sa isi reia activitatea va sfatuim sa veniti cu un aport de capital propriu ce va acoperi debitele societatii.
Daca nu doriti acest lucru ar trebui sa luati legatura cu persoana ce se ocupa de lichidarea societatii pentru a-i pune la dispozitie actele necesare.
ADMINISTRATIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA in calitate de Creditor a dat in judecata societatea dvs SC BAU ECOTECH SRL : Debitor pentru o creanta neachitata.
03/12/2009 ADMITE CEREREA Soluţionare
S-a admis cererea creditorului s-a deschis procedura insolventei si s-a numit un administrator judiciar sau lichidator .
Luati legatura cu acesta in vederea predarii actelor societatii , activele etc
Informatia o obtineti de la Registratura Tribunalului, pe baza numarului de dosar.
Se mai publica si pe Portalul instantelor numele administratorului sau a lichidatorului desemnat iar de pe site-ul UNPIR aflati datele acestuia de contact.
=D>
am reusit,am fost la registratura am gasit dosarul ,am dat de administratorul judiciar ,am luat legatura cu aceea firma ,care mi-au dat o lista,mentionez ca intentionam sa punem firma pe picioare sa platim datoriile la finante si societatea sa isi reia activitatea.acum in aceea lista sant 3 declaratii date de administrator,profit si pierderi pe 2008,bilant-balant iun-2008 ,lista complecta a bunurilor si ....PLAN DE REORGANIZARE(si aici am o problema)cum ar trebui sa arate acest plan de reorganizare? se poate cineva sa ma ajute? ce anume sa scriu in acel plan?cum e mai bine?
Lichidare srl
rina68
Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa,
Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata ... (vezi toată discuția)