avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

buna ziua,
intrebarea mea ar fi urmatoarea: am gasit pe pagina tribunalului un dosar cu numele firmei mele.procedura de insolventa.eu nu sant in romania ptr a afla mai multe.va rog sa imi puteti spune ce inseamna toate astea :Înregistrat în data de: 27.07.2009
Obiect dosar: procedura insolvenţei
Materia juridică: Faliment
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
ADMINISTRATIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA : Creditor
SC..........SRL : Debitor
ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA : Creditor
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
03/12/2009 ADMITE CEREREA Soluţionare
08/10/2009 VICIU DE PROCEDURÃ CU DEBITOAREA Amânat
11/03/2010 si ce ar trebui sa fac in continuare.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
alinnacc, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinnacc , utilizator 17:14, 25 Martie 2010
Buna seara.
Planul de reorganizare nu este standard, este conceput de fiecare pentru fiecare caz in parte, insa trebuie să respecte anumite elemente .Avand in vedere ca este mult text , va voi enumera orientativ, articolele din Legea nr.85/2006 şi anume :
-art.3.pct.20 şi
-art.94 alin.(5) si (6) din aceeasi lege .
Legea nr.85/2006 o puteti gasi pe site-ul Unpir.ro.
O importanta mare, o are partea de restructurare operationala a firmei adica tocmai modalitatile de punere pe picioare a firmei.
O seara buna.
adrian stoica a scris:

ADMINISTRATIA FINANŢELOR PUBLICE TIMIªOARA in calitate de Creditor a dat in judecata societatea dvs Sc.........SRL : Debitor pentru o creanta neachitata.
03/12/2009 ADMITE CEREREA Soluţionare
S-a admis cererea creditorului s-a deschis procedura insolventei si s-a numit un administrator judiciar sau lichidator .
Luati legatura cu acesta in vederea predarii actelor societatii , activele etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente ... insolventa ContSters109653 ContSters109653 Am avut in mana un proces verbal , sau ceva asemanator , la o societate pentru care s-a deschis procedura de insolventa . Din pacate nu mi-am notat ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl rina68 rina68 Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa, Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata ... (vezi toată discuția)