avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pretul de pe bon mai mare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pretul de pe bon mai mare

Buna ziua.
Am cumparat o pereche de pantaloni, iar pretul de pe bon e mai mare decat cel de pe eticheta. Avand in vedere ca pantalonii au si o mica problema, am dorit sa-i returnez, insa mi s-a refuzat cererea. In plus, vanzatoarele m-au luat peste picior ca mereu se intampla greseli, ca e omenesc. Mi s-a oferit optiunea sa cumpar altceva din magazinul lor in suma platita, insa dupa toata experienta am refuzat.
In plus, am completat o plangere catre ANPC.
Ce urmeaza sa se intample de aici incolo? As avea vreo sansa sa-mi returneze banii?

Alte discuții în legătură

Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Returnare produs andreima andreima Buna ziua, Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin. Papucii sunt de o marca nemteasca de calitate. Papucii nu sunt comozi, ma doare talpa. Am ... (vezi toată discuția)