avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineațaAn cumpărat un imobil in urma cu un an ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineațaAn cumpărat un imobil in urma cu un an dar nu ...

Buna dimineațaAn cumpărat un imobil in urma cu un an dar nu am reușit să trec utilitățile pe numele meu . Sunt pe numele vechiului proprietar dar plătite de mine la zi ( suntem vecini )
Pot să vând imobilul daca am facturile plătite la zi dar acestea nu sunt pe numele meu ? Trebuie să vând urgent .
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mamicris , utilizator 10:26, 10 Mai 2023
Puteti, da.
Va mulțumesc pt răspuns!

gi-jane2 a scris:

Puteti, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un imobil de la un dezvoltator in septembrie anul ... oana.bianca oana.bianca Am cumparat un imobil de la un dezvoltator in septembrie anul trecut. Recent dezvoltatorul mi-a trimis o factura de la gaze pt perioada august-noiembrie, care ... (vezi toată discuția)
Utilitati neplatite de catre proprietar Liza43 Liza43 Buna seara. In aprilie,anul trecut am vandut un apartament.Cumparatorul urmand ca in zilele urmatoare sa-si treaca utilitatile[curent,gaz,etc] pe numele ... (vezi toată discuția)
Emitere factura taxa emitere de aviz racordare curent electric fara instiintare si inainte de a semna contractul de vanzare-cumparare imobil Traian21 Traian21 Buna ziua, Am intocmit un contract de promisiune vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar pentru un imobil nou. Totul a decurs normal pana cand ... (vezi toată discuția)