avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separație de bunuri în timpul căsătoriei . ? Se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separație de bunuri în timpul căsătoriei . ? Se poate face ...

Separație de bunuri în timpul căsătoriei . ?
Se poate face o separare de bunuri în timpul căsătoriei între soți daca unul din ei cumpără o proprietate și dorește să fie singur proprietar? ?( Celălalt soț este de acord ).
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:21, 10 Mai 2023
Da, se poate sa va schimbati regimul matrimonial daca a trecut un an de la casatorie, adica de cand ati ales alt regim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt cãsãtoritã, pot cumpãra o locuințã doar pe numele meu? ce taxe trebuie achitate la cumpararea unei locuinte? Florina18 Florina18 Buna ziua, As vrea sa știu daca unul din soți poate cumpăra un apartament doar pe numele lui si in ce condiții? Întreb asta deoarece unul ... (vezi toată discuția)
E posibila trecerea pe numele doar unuia dintre soti a unui imobil? mimirom81 mimirom81 suntem o copie casatorita, dar fiecare dintre soti a pastrat numele avut inainte de casatorie.tin sa precizez ca toate bunurile sunt in comun. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Diferențe între regimurile matrimoniale ContSters219511 ContSters219511 Care este dferenta cele 3 variante ale regimului matimonial dupa noul cod civil de la 01 oct 20111? - regimul in comunutate de bunuri - regimul in ... (vezi toată discuția)