avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca detin titlul de doctor in domeniul in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, ...

Buna ziua,

Daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, pentru predarea unor cursuri in respectivul domeniu, mai este necesara obtinerea unei diplome de formator?
Va rog sa-mi indicati care ar fi actele normative pentru situatia mentionata.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 10 Mai 2023
Programele de formare profesională se organizează de furnizorii de formare profesională pentru ocupații, meserii, specializări și profesii, denumite în continuare ocupații, cuprinse în Clasificarea ocupațiilor din România - C.O.R.

Furnizorii de formare profesională pot organiza programe de formare profesională, finalizate prin certificate de calificare sau de absolvire cu recunoaștere națională, numai dacă au prevăzut în statut sau, după caz, în autorizația pentru desfășurarea unor activități independente, activități de formare profesională și sunt autorizați în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, care este demersul legal pentru acordarea unor diplome ... StefaniaButaru StefaniaButaru Bună ziua, care este demersul legal pentru acordarea unor diplome de participare la un curs gratuit pentru profesori? ( necesita nr de inregistrare?) (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training ... uncetatean uncetatean Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training pentru o meserie necalificata, mai exact sa învăț cum sa fi îngrijitor animale, ... (vezi toată discuția)
Posibilitate deducere cheltuieli cu studii Contab10 Contab10 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajute si pe mine cineva si sa-mi spuna daca exixta vreo posibilitate de deducere a cheltuielilor de studii ale ... (vezi toată discuția)