avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, care este demersul legal pentru acordarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, care este demersul legal pentru acordarea unor diplome ...

Bună ziua, care este demersul legal pentru acordarea unor diplome de participare la un curs gratuit pentru profesori? ( necesita nr de inregistrare?)
Cel mai recent răspuns: StefaniaButaru , utilizator 19:52, 21 Octombrie 2020
Cursul este autorizat ?
Deocamdata sunt la stadiul de informare, detin certificat constatator pe codurile caen 4791, 8299, 8412, 8531, 8559.
Cursul ar fi sub forma de ghid - utilizarea aplicatiei Zoom ( online)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Programele de formare profesională se organizează de furnizorii de formare profesională pentru ocupații, meserii, specializări și profesii, denumite în continuare ocupații, cuprinse în Clasificarea ocupațiilor din România - C.O.R.

2. Furnizorii de formare profesională pot organiza programe de formare profesională, finalizate prin certificate de calificare sau de absolvire cu recunoaștere națională, numai dacă au prevăzut în statut sau, după caz, în autorizația pentru desfășurarea unor activități independente, activități de formare profesională și sunt autorizați în condițiile legii.

Mai multe detalii :
[ link extern ]

[ link extern ]
Vă mulțumesc pentru răspuns! În momentul de față doresc să organizez cursuri de DEZVOLTARE PERSONALĂ nu de formare ( cu certificat) cele care necesita autorizatii speciale si acreditari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, ... Cornelia Ecaterina Ungureanu Cornelia Ecaterina Ungureanu Buna ziua, Daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, pentru predarea unor cursuri in respectivul domeniu, mai este necesara obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)
Infintare societate organizatore cursuri de igiena ddd_daniela01 ddd_daniela01 in ce conditii o societate privata poate organiza cursuri de igiena.Acte necesare,acreditari,personal... (vezi toată discuția)