avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Acum cateva zile am facut cumparaturile la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Acum cateva zile am facut cumparaturile la un centru ...

Buna seara! Acum cateva zile am facut cumparaturile la un centru comercial, folosind aplicatia si scanand singura produsele. La un moment dat, aplicatia s-a blocat dar mie aratandu-mi in continuare ca produsele se scaneaza. Ulterior am fost la casa se marcat sa achit apoi, iesind ,un paznic m-a intampinat cerandu-mi bonul fiscal sa verifice daca sunt scanate toate produsele, rugandu-ma sa-l insotesc la camera de securitate. Acolo am descoperit ca, o parte din produse nu fusesera scanate (in val de 350 lei) pe care le-am si achitat ulterior specificandu-le ca nu a fost intentionat, ci doar din neglijenta. Paznicii au chemat politia,iar impreuna cu acestia am mers la sectia de politie pentru a semna un proces verbal si pentru a-mi fi luata o declaratie, dar mai apoi instiintandu-ma ca imi va fi intocmit dosar penal si am fost fotografiata si amprentata. Domnisoara agent care s-a ocupat de cazul meu mi-a spus sa nu-mi fac griji pt ca acest dosar cel mai sigur va fi clasat datorita faptului ca prejudiciul a fost recuperat. Insa de atunci nu mai am nici somn...sunt foarte speriata si nu stiu cum imi va afecta acest dosar pe viitor...
As avea nevoie de un sfat din partea dvs daca se poate, va rog din suflet si va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2023
Mariaandreea20, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:09, 11 Mai 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Agenții nu sunt judiciaristi și nu prea se pricep la situatia juridică.
Poate a crezut ca sunteti nevinovat dar se vor face cercetări penale de procuror.

Aveti dreptul de a apela la avocat daca sunteți nevinovat.
Și dacă sunteți vinovat este util avocatul intrucat va poate scăpa de condamnare penală si de cazier.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Furt hipermarket AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Astăzi eu, soțul și copilul am fost la cumpărături în hipermarket. Soțul a scanat prin aplicație toate produsele. Posibil din ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? bună ziua, scriu în numele unei persoane care ... ptsiteuridiverse ptsiteuridiverse Dosar penal? Furt Cora Bună ziua, Scriu în numele unei persoane care vrea să rămână anonimă: Acum câteva zile a fost prinsă, în hypermarketul ... (vezi toată discuția)