avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem mai mulți proprietari care vrem să știm ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem mai mulți proprietari care vrem să știm dacă există un model (sau o formulare tip) de ACORD DE VOINȚĂ (conform Legii nr. 196/2018, articolul 50 litera b) pentru a hotărâ ceva într-o Asociație de Proprietari, știind că nu se poate convoca legal Adun

Suntem mai mulți proprietari care vrem să știm dacă există un model (sau o formulare tip) de ACORD DE VOINȚĂ (conform Legii nr. 196/2018, articolul 50 litera b) pentru a hotărâ ceva într-o Asociație de Proprietari, știind că nu se poate convoca legal Adunarea Generală anuală din diferite motive.
La articolul 50 litera b scrie că ,,Acordul de Voință al Asociației de Proprietari se realizează: în baza declarațiilor scrise și semnate ale FIECĂRUI proprietar", fapt ce impune ca TOȚI PROPRIETARII (fiecare proprietar) să scrie o declarație de acord de voință, pe care s-o semneze FIECARE PROPRIETAR, ceea ce este imposibil de realizat.
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
doris2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 17:36, 11 Mai 2023
De ce nu se poate convoca legal adunare generala?
Nu exista model standard pentru acord de vointa
Se poate redacta un model care sa fie completat si personalizat de proprietari
@ynocentta
Cititi istoricul intrebarilor Doris2001 in caz ca ati uitat .
@doris 2021
Legea 196 nu impune ca toti proprietarii sa scrie o declaratie.
Sedintele si acordurile de vointa oricum nu se fac de proprietari deci in continuare nu aveti nici o sansa cu ideiile dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există asociații de proprietari în care nu există organe ... puimicc puimicc Există asociații de proprietari în care nu există organe de conducere. Cum pot fi determinate să îsi aleagă comitet executiv, președinte și cenzor, ... (vezi toată discuția)
Art. 50 din legea 196/2018 robert1958 robert1958 Art. 50 din legea 196/2018 Am să rog administratorii forumului să permită deschiderea unui topic având ca subiect interpretarea art. 50 din legea nr. ... (vezi toată discuția)
flory_mr flory_mr Citind articolul 53 litera g din Legea 196/2018, constatăm că fără acordul dat de proprietari doar în cadrul unei Adunări Generale anuale, Fondul ANUAL ... (vezi toată discuția)