avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept de apel la contestație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept de apel la contestație

Bună ziua ,am făcut contestație la un dosar de executare silită,în primă instanță recuperatorul a recunoscut că, creanța respectivă era prescrisă și au făcut o cerere de achiesare către judecătorie pentru a fi scutiți de la plata cheltuielilor de judecată,acum instanța a dat pronunțarea în care îi obligă să îmi întoarcă toate sumele reținute plus cheltuielile de judecată, dar în același timp au și drept de apel 10 zile ,mai pot face apel cu ceva dacă au recunoscut în primă instanță?
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
cornel2222, utilizator
Buna ziua,
Dvs. de fapt ati castigat. Nu se mai justifica sa faceti apel.
Îmi cer scuze pentru exprimare , făceam referire la ei dacă mai pot invoca ceva în apel

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Dvs. de fapt ati castigat. Nu se mai justifica sa faceti apel.

Este dreptul lor sa faca apel.
Acum, nu are nimeni de unde sa stie ce este in mintea altuia.
Poate nu le convin cheltuielile de judecata... nu poti sti ce nu le convine din hotararea respectiva. Poate gaseste aspecte ce tin de procedura si le pot invoca in apel. Nu are nimeni de unde sa stie...
Asteptati sa treaca termenul de apel si o sa vedeti atunci daca fac sau nu apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotărâre cornel2222 cornel2222 Bună ziua, am o nelămurire vă rog, la o contestație cu întoarcerea executării silite sa dat hotărârea în favoarea mea, la finalul deciziei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. fostul ... Simona1209 Simona1209 Buna ziua. În decembrie am făcut un test adn la inml. Fostul sot adica reclamantul din dosar a refuzat sa plătească testul ,plata am făcut-o eu . ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata crystyn37 crystyn37 Vreau sa renunt la procesul din care fac parte .Actiunea este depusa la Judec. sect.1 Buc.civil si are termen pe 3.05.2011. Am un model de cerere luat de pe ... (vezi toată discuția)