avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua!!sotul meu a fost pris la volan și a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua!!sotul meu a fost pris la volan și a refuzat recoltarea ...

Bună ziua!!sotul meu a fost pris la volan și a refuzat recoltarea probelor biologice. I sa facut dosar penal. Anul trecut a fost sunat de către un polițist sa se prezinte la o înțelegere cu Procurorul in data de 17ian.Pe da data de 16 ian a fost arestat din aeroport pt ca avea mandat de aducere pe numele lui atunci I sa adus la cunostinta ca are de ispășit pedeapsa de 2ani pt refuzul probelor biologice și un rest de 565 de zile de la alta condamnare 2014'-2018 pt trafic de minori..O alta persoana cu același nume născut in 1991 fost închis și eliberat cu un rest de 565 de zile. Din start procesul sa judecat gresit ca recidivist.Ideea este ca ieri am avut proces pt redeschiderea dosarului și s a respins ca Tardiv.Noi am pus la dosar acte care dovedesc ca el nu este recidivist si nu este luat în seama adică are de ispășit si restul pedepsei de la o alta persoana de 565+2 ani.
Va rog din suflet dacă ne puteti ajuta cu un sfat ce cai de atac mai avem si daca se mai poate face ceva. Avem avocat dar cautam și alta păreri
Va mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:50, 11 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, este necesar sa solicitati o consultanta juridic in prealabil unui avocat care, numai dupa studierea actelor, va poate spune daca si ce cai de atac mai aveti la indemana pentru corectarea acestei situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!!va scriu din motive de disperare o speță cu care ... mariana ct75 mariana ct75 Buna seara!!va scriu din motive de disperare o speță cu care ne confruntam cu justiția din România, am incercat si prin avocatul nostru dar avem speranța ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului AlexandruM90 AlexandruM90 Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)
Ce caii de atac mai am? denisalex43 denisalex43 fiul meu a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pt savarsirea infractiiuni de talharie,3 talharii,cand s a intamplat era minor,am avut toate caiile de atac si ... (vezi toată discuția)