avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cere plata amenda penala din Germania parchetul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cere plata amenda penala din Germania parchetul Limburg ...

Buna ziua,am primit o amenda penala din Germania parchetul Limburg in valoare de 884 euro ,nu am posibilitate sa o platesc in totalitate,imi spune ca o pot plati si in rate .
Dar nu stiu de unde pot obtine formularul pentru a putea face cererea de palata esalonata.Aveti ideie daca mai trebuie sa merg si la parchetul din Romania ,cum pot proceda.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:34, 11 Mai 2023
Nu cred ca are parchet [ link extern ]

Limburg din cate stiu eu e o provincie din Olanda. [ link extern ]

Autoritatile olandeze practica detentia drept stimulent pentru plata. Atentie: prin efectuarea detentiei obligatia de a plati amenda nu dispare.
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala neplatita olanda vladvornicu26 vladvornicu26 Un prieten, cetatean roman, avand o amenda penala neplatita, primta acum 5 ani in Olanda, a fost oprit pe autostrada in Germania, fiind retinut ulterior, in ... (vezi toată discuția)
Amenzi germania Claudiuclaudiuclaudiu Claudiuclaudiuclaudiu Salut, am primit o amenda de 800 euro dupa ce am fost retinut preventiv o luna pt furt in urma cu aproximativ un an. Mai aveam doua amenzi de tren care stiu ca ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit uk Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)