avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere la norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere la norma de venit

Buna ziua,

Un pfa infiintat in iulie 2020, care isi desfasoara activitatea in sistem real, si-a schimbat domeniul de activitate in aprilie 2023, pentru noul cod caen poate opta sa treaca la norma de venit. Incepand cu ce an poate sa isi schimbe sistemul de impozitare, cu 2023 sau cu 2024? Se poate considera indeplinita conditia obligatorie ca s-a impozitat in sistem real perioada de 2 ani fiscali consecutivi?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
CristinaC91, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere de la sistem real la norma de venit ciubotzelul ciubotzelul Buna ziua, Am infiintat in luna octombrie 2010 o intreprindere individuala in sistem de impozitare real (avantajos in conditiile in care nu am desfasurat ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la sistem real la norma de venit Data Logger Data Logger Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: PFA infiintat in luna mai 2016, cod CAEN 6201, sistem real, si-a suspendat activitatea in perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa: documente necesare/inregistrare fiscala (sistem real/norma de venit) jonessian jonessian Buna ziua, Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt: - ... (vezi toată discuția)