avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!!! Am cumparat in acest an,prin prog.rabla o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!!! Am cumparat in acest an,prin prog.rabla o masina ...

Buna ziua!!!
Am cumparat in acest an,prin prog.rabla o masina noua hyundai bayon.Problema este ca acum cand au trecut cele 3 luni,pentru inmatriculare dilerul tb.sa ne dea cartea de inmatriculare si ne tot amana,spune ca RAR nu a eliberat,si alte chestii.Va rog sa ne ajutati,am platit masina,totul e ok,dar o tinem in garaj pt.aceasta problema!!! Ce tb. sa facem???Unde sa apelam??? Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:48, 12 Mai 2023
Eu as contacta reprezentanta din Romania si as face si o plangere la ANPC.
As mai discuta si cu un avocat si, in functie de clauzele din contract, as mai cerein instanta si daune materiale ca nu am putut folosi masina atat timp din vina lor.
Sesizati oficial reprezentanta firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism ... Cristi855 Cristi855 Buna ziua! In data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism in valoare de 11600 euro de la un dealer auto din localitatea Targoviste. In prima faza am fost ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină nouă care, de fapt, avea aripa dreapta față înlocuită. dealerul mi-a dat dreptate, dar a zis să vorbesc cu importatorul. mă simt înșelat, ce pot face? RazvanMatei10 RazvanMatei10 Am cumparat o masina hyundai i20, noua, care in momentul primirii părea ok. După 5 zile am descoperit ca aripa dreapta față era schimbata (s-a umblat la ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)