avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua! pur si simplu nu-mi mai gasesc livretul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua! pur si simplu nu-mi mai gasesc livretul militar! ma ...

buna ziua! pur si simplu nu-mi mai gasesc livretul militar! ma apropii de pensie si imi trebuie sa depun cel putin o copie la camera de munca pentru contract; ma poate sfatui cineva ce trebuie facut ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 16 Mai 2023
Nu va trebuie livretul militar pentru a obtine o fotocopie de pe contractul individual de munca.
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
a-ti inteles gresit! nu-mi trebuie fotocopie dupa contract ci dupa livret ca sa pot face contractul impreuna cu alte acte!
Actele de angajare, in general, sunt altele ..

Detalii despre pierderea livretului militar
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 411 marcela_gherghel marcela_gherghel Buna ziua Cum se intra in posesia formularului 411,si cine il elibereaza? (vezi toată discuția)
Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Intrebari: pensie de boala grad 2. DumitruHorge DumitruHorge Buna ziua, Urmeaza sa ma pensionez de boala gradul 2 incepand cu luna mai. Pensia mea lunara va fi aproximativ 1100 brut. - Am un spatiu inchiriat cu ... (vezi toată discuția)