M-ai putea lamuri daca de cateva zile sotul meu a intentat divort la judecatorie si urmeaza sa facem si partaj , pot refuza vanzarea apartamentului ? Si sa continui sa locuiesc in el ?
E cumparat la momentul casatoriei ( 4 camere) iar de 8 ani eu cu sotul stam separati in apartament....cate 2 camere fiecare ! El ar vrea sa vindem ap....eu nu si nu avem copii
Daca vreti aparatamentul si sa locuiti in el, cereti in instanta sa va fie atribuit si sa ii dati sulta. Va puteti intelege si pt un partaj la notar.
Daca nu ii puteti da c/val a jumătate din casa, ar fi bine pt dvs sa fiti de acord cu vanzarea, asa va ramane cea mai mare parte din cat valoreaza. Daca asteotati sa va dea in judecata, veti plati si cheltuieli de judecata si daca se vinde la licitatie, nu ramaneti cu nimic.
Ca idee, nimeni nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune, asa ca ce vreti dvs ,ca fiecare sa locuiasca in 2 camere, e imposibil daca el nu vrea.
Partaj
aura19731991
sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)