avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie declaratie de mediu?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie declaratie de mediu?

Societatea la care lucrez cumpara panouri fotovoltaice de la o firma din Polonia, dar care are cod fiscal de romania RO-------.Firma din Polonia imi factureaza cu TVA? Panourile, eu ca si societate, le vand mai departe la terti.Se poate considera ca detin si deseuri? Trebuie facuta si declaratie la mediu?Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Regimul tva triunghiular subcontractori romani pentru ue LUMINITA-GICA LUMINITA-GICA Buna ziua Am urmatoarea situatie O PJ din Grecia are contract cu o PJ din Marea Britanie . PJ din Grecia ma subcontracteaza pe mine, PJ din Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitie fier vechi de la persoane fizice nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua, as dori sa-mi spuneti anumite particularitati vis-a-vis de operatiune de achizitie de fier de la persoane fizice si vanzarea lui catre societati ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)