avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen pentru firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen pentru firma

Doresc sa vand produse diverse in functie de cererea cumparatorului. Practic, dupa analiza ofertei, noi cautam produsele la diferiti distribuitori, incercand sa obtinem cel mai bun pret si termen de livrare. Asadar nu vom tine stoc de produse, ofertele fiind satisfacute la cerere. Dupa analiza codurilor CAEN, cred ca trebuie sa adaug toate codurile CAEN de comert cu amanuntul( exclus cele la care este nevoie de autorizatie de la mediu - produse periculoase). Ma poate ajuta cineva cu indicatii si daca este posibil asa ceva ?
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 20:23, 15 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Potrivit art. 121 și 122 din Legea nr. 265/2022, în declarația pe propria răspundere privind legalitatea desfășurării activitiăților declarate în obiectul de activitate, trebuie să menționați toate codurile CAEN ce reprezintă în mod efectiv domeniile de activitate ale societății.

De asemenea, codurile CAEN trebuie menționate în actul constitutiv al societății (în cazul în care societatea nu s-a înființat) sau în actul modificator al actului constitutiv (dacă societatea este înființată, dar vreți să modificați obiectul de activitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Dosarul pentru onrc Iulianarudu Iulianarudu Bună seara ! Va rog frumos ajutați-mă nistiu ce trebuie completat la dosarul pentru onrc . Am primit acest răspuns și nu știu ce mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Am fost amanat la onrc mariustz mariustz Buna seara, Am fost amanat la ONRC cu urmatorul motiv: \" In baza art.106 alin.1 din Lg.265/2022 amână pentru a face dovada respectarii dispozitiilor ... (vezi toată discuția)