avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legal, sunt obligat să plătesc taxele comune, chiar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legal, sunt obligat să plătesc taxele comune, chiar dacă nu ...

Legal, sunt obligat să plătesc taxele comune, chiar dacă nu locuiesc în apartament?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:33, 16 Mai 2023
Da conform legii 196/2018.
Dar trebuie sa platiti tot salarii cheltuielile comune , fonduri etc mai putin cheltuielile legate de nr peroane.
Chiar daca nu locuiti efectiv in imobil,in calitate de proprietar va revine obligatia legala sa achitati lunar c/v parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de întreținere dacă nu locuiesc în apartamentul cumpărat Bratu Florentina Bratu Florentina Buna ziua,daca nu locuiesc in apartamentul cumparat,sunt obligata sa platesc pentru curatenie si tot ce ma obliga administratorul?mentionez ca nu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Bună seara la un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit ... Pysy64 Pysy64 Bună seara La un apartament nelocuit de peste 30 de ani am plătit apa pluvială lunar . Sîntem obligați să plătim liftul ,curentul pe scări plus ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare. eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot ... ferlusca ferlusca Am si eu o intrebare. Eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot acest timp am platit toate cheltuielile aferente liftului ( intretinere, revizie, reparatii, ... (vezi toată discuția)