avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sub ce forma pot da meditatii ca student?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sub ce forma pot da meditatii ca student?

Bună seara!
Sunt student la matematică.
Sub ce formă legală pot face meditatii, ținând cont ca încă nu am diploma de licență?
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
george-neagu, moderator
meditatii la matematica, desigur. Ca angajat al unei firme cu acest obiect de activitate
Întreabă la ONRC dacă poți să-ți faci PFA cu adeverință de la facultate - găsești aici date de contact pentru fiecare județ:
[ link extern ]

Mulțumesc!

Manuela Rășină a scris:

Întreabă la ONRC dacă poți să-ți faci PFA cu adeverință de la facultate - găsești aici date de contact pentru fiecare județ:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua facultăți AlexaSerb22 AlexaSerb22 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare nelamurire. Am urmat timp de 3 ani de zile cursurile unei facultati, la buget, insa nu mi-am dat licenta. Acum as ... (vezi toată discuția)
Exista diploma echivalenta licentei pe limbi straine? alexa007 alexa007 Am terminat facultatea de lb straine la spiru haret si momentan nu pot ridica diploma de licenta de la ei pe motiv ca ar fi in proces cu ministerul ... (vezi toată discuția)
Intemeiere firma gabifir gabifir Sunt student la Matematica-Informatica Babes Bolyai Cluj Napoca. Vreau sa imi deschid o firma de reparatii PC , intretinere retele ... etc. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)