avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O comisie de la protecția copilului, sub pretextul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O comisie de la protecția copilului, sub pretextul "verificării" ...

O comisie de la protecția copilului, sub pretextul "verificării" stării minorului, (care se află la tată) face o vizita la domiciliul acestuia. Moment în care, de fapt este adusă "pe furiș" mama copilului, de către această comisie.
Unde se termină obligațiile acestei comisii, și începe abuzul de funcție?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:31, 16 Mai 2023
Obligatia comisiei sociale este de a verifica sesizarea respectiv de a verifica starea minorului,conditiile asigurate de catre tata
Obligatia comisiei este de verificare sesizare nu de a facilita accesul mamei la domiciliul minorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii custodie minor chiricioglularisa chiricioglularisa Buna seara; as dori sa stiu unele lucruri in legatura cu o situatie in care se afla cineva din familia mea : un minor care a fost incredintat mamei in urma ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - copii minori, probleme petrescufelicia petrescufelicia Fiica mea, a divortat si are 2 copii minori . In sentinta de divort scrie , custodie comuna, domiciliul copiilor la mama, program de vizita in prima si ultima ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)