avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.M-am angajat de curand la o noua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.M-am angajat de curand la o noua societate(incepand cu 2 mai 2023)...si fosta societate a platit pe 28 aprilie avansul, insa mai trebuie sa plateasca si pe 15 mai lichidarea?multumesc...

Buna ziua.M-am angajat de curand la o societate(pe 2 mai 2023)...si fosta societate a platit pe 28 aprilie avansul, insa mai trebuie sa plateasca si pe 15 mai lichidarea?multumesc....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 18 Mai 2023
plata ultimului salariu se va face proportional cu timpul efectiv lucrat la fostul angajator.
Faceti socoteala si vedeti daca exista diferenta in cs-a platit (avans) si ce trebuia sa luati ..in acaest caz, veti sti sigur daca mai are sau nu de plata.
Am vorbit cu fostul angajator si mi-a zis ca el plateste o data la 2 saptamani, insa in contract zice ca pe 15 ale lunii.....si nu trebuie sa mai iau nimic....este corect oare?....ultimii bani luati au fost pe 28 ale lunii aprilie....reprezentand jumatate din salariu....

Cornel Vasile a scris:

Faceti socoteala si vedeti daca exista diferenta in cs-a platit (avans) si ce trebuia sa luati ..in acaest caz, veti sti sigur daca mai are sau nu de plata.

Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
popic211, utilizator
29.04., 30.04, 01.05 au fost zile libere ..deci nu se platesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu platit la jumatate ! monykyss monykyss Buna seara,va rog am nevoie de o îndrumare...in data de 09.05 2018.mi-am depus demisia la firma la care lucram incepand cu data de 01.06 2018. In data de ... (vezi toată discuția)
Alambicuri despre deconturi si notificari Am fost angajat al unei societati de la care am plecat la sfarsitul lui aprilie. De la angajator am luat in avans spre decontare in valoare de 8 milioane si ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Sotul meu s-a angajat in data de 15.03.2010. La firma respectiva salariul se acorda in zilele de 15 (lichidarea) si 30 (avansul). Urma sa primeasca ... (vezi toată discuția)