Am fost angajat al unei societati de la care am plecat la sfarsitul lui aprilie.
De la angajator am luat in avans spre decontare in valoare de 8 milioane si nu am facut decontul pana la data plecarii mele de acolo. Atunci cand mi-am luat cartea de munca, pe fisa de lichidare a fost trecuta aceasta suma cu care eram dator societatii.
Ulterior firma unde eu platisem acel avans pentru prestarea de servicii a trimis o chitanta si factura pentru suma de 8 milioane fostului meu angajator.
In opinia mea aceasta problema e deja inchisa, nu si in opinia fostului meu angajator.
Societatea m-a somat sa platesc cele 8 milioane printr-o notificare.
Ce trebuie sa fac eu de aici inainte?
Acum ei au documente justificative insa spun ca nu au primit chitanta si factura, desi compania la care eu platisem garanteaza ca le-a trimis.
Sa le cer copii de dupa chitanta si factura si sa fac un decont?
Pot sa fac un decont la o societate pentru care nu mai lucrez.
Una peste alta, desi recunosc tacit ca au acele acte ma pun sa platesc 3 milioane pentru ca as fi platit prea mult (cele 8 milioane).
Nu mai inteleg nimic.
As putea sa le platesc cele 3 milioane ca sa scap de batai de cap, insa deja m-au enervat prea tare ca sa ma opresc aici.
Roaga-i pe cei de la firma care a emis factura sa iti dea o copie dupa factura si dupa chitanta despre care vorbesti, pe care sa le stampileze, sa le semneze si sa scrie "conform cu originalul".
Si cu ocazia asta, cei de la firma la care ai lucrat pot sa isi completeze actele contabile ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Facturi realocate
Ralyana
Poate sa realoce o societate de leasing banii de pe o factura(ce reprezinta factura de casco refacturata-platita de ei si trimisa catre mine cu dobanda)pe o ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare
aaax
buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie : In urma cu 2 ani au incetat raporturile de munca cu fostul anagajator de comun acord, am nota de lichidare semnata ... (vezi toată discuția)