avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea speta:

Din cauza contextului economic societatea se confrunta cu scaderi alea comenzilor, drept urmare este nevoita sa lucreze mai putine zile. In acest context exista vreo posibilitatea de a evita raportarea in Revisal? De regula exista o singura zi pe saptamana in care nu se lucreaza, aceasta nefiint aceeasi intotdeauna, iar mecanismul de a raporta atat suspendarea cat si incetarea suspendarii este foarte greoaie

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 16 Mai 2023
Singura solutie care nu s-ar raporta in REVISAL este concediul de odihna ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de lucru mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! Va solicit daca se poate o clarificare. In conditiile actuale, societatea ar vrea sa ia hotararea de a trece la reducerea programului de lucru de la ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)