avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot efectua lucrari intr-o cladire?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot efectua lucrari intr-o cladire?

pot efectua lucrari intr-o cladire asupra careia am drept de folosinta cu titlu gratuit?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 16 Mai 2023
Raspunsul este conditionat de natura lucrarilor pe care intentionati sa le executati
Daca lucrarile necesita autorizatie de construire,certificat de urbanism,demersurile trebuiesc desfasurate de catre proprietarul cladirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare statut constructie din nerezidential in rezidential asfalttango asfalttango Buna ziua, Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire pascu tavi pascu tavi Am o casa de vacanta, in constructie, conform autorizatiei de constructie din 2010, august, pana in august 2011. In 2010, in toamna, am terminat de ridicat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)