avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua !cat trebuie să plătesc la stat pe luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua !cat trebuie să plătesc la stat pe luna ca sa acumulez ...

Bună ziua !cat trebuie să plătesc la stat pe luna ca sa acumulez vechime dacă nu am contract de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 16 Mai 2023
MInim 750 lei/luna .. 9.ooo lei/an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salarii vs. salariu minim garantat Taisa Taisa Buna ziua. Eu tot nu sunt lamurita cu textul HG-urilor anuale privind stabilirea salariului minim garanta in plata. De ex, \\"ART. 2 Pentru ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu in c.i.m. valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua un contract de munca individual incheiat intre mine si angajator si pe contract scrie 700 lei salariu brut este legal ..?stiu ca am aceptat acest ... (vezi toată discuția)
persoana fizica-ce plati am de facut la stat,pentru vechime si sanatate elena cailean elena cailean buna ziua. sunt nascuta in ianuarie 1959, am vechime pe carte de munca 14 ani si 3 luni. vreau sa imi platesc singura la stat contributia pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)