avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, mama mea beneficiază de indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, mama mea beneficiază de indemnizatie de handicap ...

Bună ziua, mama mea beneficiază de indemnizatie de handicap cu insotitor din ianuarie i-a fost sistata deoarece i-a expirat viza de flotant,azi am depus actele la primăria de domiciliu, dar aceștia mi-au spus ca va primi indemnizația doar pe luna viitoare, nu ii poate plăti retroactiv. Este normal?
Cel mai recent răspuns: Erika087 , utilizator 08:30, 17 Mai 2023
Drepturile se achita numai in baza documentului medical ,nu se achita retroactiv
Documentul medical este eliberat anul trecut în luna iunie și trebuie sa meargă la evaluare anul viitor în aprilie

ynocentta a scris:

Drepturile se achita numai in baza documentului medical ,nu se achita retroactiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație handicap si însoțitor cu viz de flotant la alt domiciliu Eugeniaileana Eugeniaileana Am o rugaminte la dumneavoastra ajutati-ma si pe mine cu un sfat am handicap grav,indemnizație,handicap,plus însoțitor personal, tin sa va aduc la ... (vezi toată discuția)
Buna seara Eugeniaileana Eugeniaileana Am o rugaminte la dumneavoastra ajutati-ma si pe mine cu un sfat am handicap grav,indemnizație,handicap,plus însoțitor personal, tin sa va aduc la ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie? arlette arlette buna ziua rog indrumare in situatia urmatoare: sunt curator al tatalui meu care este incadrat cu grad garv handicap-AVC. In iunie 2010,la un control din ... (vezi toată discuția)