avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ...

Buna ziua
Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa?
Ok si daca imi dă va pot trimite o poza cu el pe email?
Si daca nu imi dă ce pot sa fac ca eu luna asta am rămas fără 600 de lei ca atat imi venea bonurile pt 2 absente nemotivate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tichetul de masa se acorda pe ZI lucrata. o zi lucrat = 1 tichet de masa......1 zi absent = fara 1 tichet de masa.... Pe baza carei legi opresc 5 tichete de masa la o zi nelucrata? Solicitati in scris sa va dea un raspuns exact. Si unde este reglementat acest aspect
Il puteti trimite sa vad ce mentioneaza si sa va pot da un raspuns.
Ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna,adresez comunitatii urmatoarea speta...lucrez ca agent de ... Korg69 Korg69 Buna,adresez comunitatii urmatoarea speta...lucrez ca agent de securitate intr-o firma multinationala,nu dau nume acum,iar in obiectivul unde prestez se dau ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa diferentiate nicolaie.s nicolaie.s Buna ziua, Stiu ca nu este corect, dar este legal ca o firma sa ofere bonuri de masa de valoare diferita (ex:15 lei pt indeplinire target vanzari vs 9 lei) ... (vezi toată discuția)