avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Vreau sa reziliez contractul de închiriere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Vreau sa reziliez contractul de închiriere întrucât ...

Buna ziua,

Vreau sa reziliez contractul de închiriere întrucât propietarul mă obliga sa platesc și fondul de achizitie camere video, fond reparații și întreținere al cladirilor,
fond de reparatii, investitii și dezvoltare al complexului

Am în contract perioada de preaviz de 30 zile,

Tot in contract scrie ca la sfârșitul contractului trebuie sa plătesc și facturile sau întreținerea care n-au fost încă facturate pentru perioada de închiriere.

In caz de reziliere am precizat doar ca nu mi se restituie garanția

Va rog sa mă ajutati cu urmatorele întrebări?

Din punct de vedere legal cine este obligat sa plătească acele fonduri de mai sus ?

Daca reziliez contractul înainte de termen plătesc și viitoarele facturi sau întreținerea care o sa fie afișată ultima luna în care am stat în chirie peste 2 luni în condiția în care nu o sa primesc garanția înapoi ?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:27, 17 Mai 2023
Conform disp L nr 196/2018 obligativitatea constituirii si actualizarii fondurilor revine exclsiv proprietarului
Legal dv va revine obligatia sa achitati c/v utilitati pentru perioada cat ati locuit efectiv,respectiv cotele lunare de intretinere
Trebuie sa cunoasteti ca intretinerea se calculeaza si se afisaza pentru una sau doua luni in urma ,astfel ca daca dv intelegeti sa eliberati spatiul in luna mai intretinerea aferenta poate fi afisata peste una sau doua luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar ... alex_alex58 alex_alex58 Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)
Cine plateste fondul de reparatii si fondul de rulment? Eelly Eelly In asociatia pe care o administrez sunt 5 partamente de vanzare. O firma este interesata sa cumpere aceste apartamente si sa le dea in chirie angajatilor sai. ... (vezi toată discuția)