avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ma numesc Henriett in 2009 m-am casatorit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ma numesc Henriett in 2009 m-am casatorit din care ...

Buna ziua! Ma numesc Henriett in 2009 mam casatorit din care a rezultat 2 copii minori. In 2018 am reusit sa cumparam un apartament prin programul casa mea. In urmatorul an la data de 19 iunie sotul a decedat prin asfixiere mecanica. Prin urmare as dori sa va intreb daca banca imi reduce rata lunara sau nu?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:56, 17 Mai 2023
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa mergeti la banca sa intrebati.Ei stiu cel mai bine raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe apartament,divort si despagubiri IoanaAntoIli IoanaAntoIli Buna ziua!Ma numesc Rebeca si vreau sa divortez de sotul meu.Ne-am casatorit in 2007 si imediat dupa nunta am dat avans de 11.000 euro avans la un ... (vezi toată discuția)
Poti cumpara un teren pe numele unui minor? dario2011 dario2011 Acum 4 ani si 6 luni actualul meu sot a facut un imprumut in italia si a cumparat un apartament acolo,dupa 1 an si jumatate de la cumpararea apartamentului noi ... (vezi toată discuția)
Mostenire sot si copil dintr-o alta casatorie Ppa Ppa Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care sunt drepturile fiecaruia in cazul decesului sotului pentru a evita orice fel de hartuire in ... (vezi toată discuția)