avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Note explicative pentru bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Note explicative pentru bilant

Bună seara,

Ce informații trebuie sa prezinte microentitatile la bilanțul la 31.12.2022?

Mă puteți ajuta exact să e la fel că în x xxlMicroentităţile prezintă informaţiile prevăzute la pct. 468 lit. a), d) şi e) şi pct. 491 alin. (2) lit. c).?....mă.pueti ajuta cu exemple cum ar trebuii să arate notele explicative?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 13:43, 17 Mai 2023
microentitatile nu depun note explicative .
Doar declaratia pe proprie raspundere , Raport ADMIN , Hotarare AGA si prima pagina din bilant semnata olograf .
Toate intr-un zip si atasate la bilantul PDF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexe bilant microentitate cateldestept cateldestept Ce anexe se ataseaza la bilantul 2019 pentru o microentitate? (vezi toată discuția)
Bilant 2016 maritica balan maritica balan buna ziua , rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema : - SRL cu activitate pana in iunie 2016 cand administratorul a fost inchis din motive numai de el ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)