avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrebare despre fapte contraventionale recurente
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrebare despre fapte contraventionale recurente

Am o intrebare in legatura cu faptele contraventionale.
Pentru simplitate, sa presupunem ca exista un regulament local care prevede ca amplasarea de flori rosii intr-o zona reprezinta o fapta contraventionala sanctionata prin amenda. Regulamentul nu prevede expres eliminarea florilor rosii din zona in urma amendarii. Se pot aplica amenzi contraventionale la nesfarsit sau exista alte reglementari, din legislatia Romaniei, care impun corectarea faptei care reprezinta contraventie? (deci, impunerea eliminarii florilor rosii din zona chiar daca regulamentul nu prevede acest lucru)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)
Amenda redusa cu 50% in 48 ore mik_zoltan mik_zoltan Stiu ca in majoritatea cazurilor cand cineva este amendat se poate plati 50% din amenda in termen de 48 ore. Dar am citit ceva ce spune ceva ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control procustprestserv procustprestserv Firma a fost infiintata in 1993 si si-a desfasurat activitatea pina in 2011 cand din cauza lipsei de lucrari am inghetat activitatea ei. Acum am facut ... (vezi toată discuția)