avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am căștigat in instanță un proces cu o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am căștigat in instanță un proces cu o firmă ...

Bună ziua. Am căștigat in instanță un proces cu o firmă de recuperare suma retinut pe o perioadă de 7 luni în jur de 15000 lei.Menționez că nu au depus contestație.Au trecut 2 luni jumate iar avocata nu mai răspunde la telefon. Aș dori dacă se poate un model de cerere online către instanță de a schimba adresa biroului avocatei în adresa mea pentru obținerea hotărării judecătorești în scris fiindu-mi necesară demersului pentru recuperarea sumei. Cu stimă. O zi bună.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un model scrieți dvs ce si cum doriți,comunicarea Sentinței.la domiciliul pe care îl indicați și gata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este taxa judiciara pt recuperarea a 250mii euro? oanaraluka oanaraluka as dorii sa aflu si eu daca demarez in instanta un poces pt recuperarea a 250mii euro de la un asocoat rau platnic,cat este taxa judiciara si ce este de ... (vezi toată discuția)
Situatia inscrierii la biroul de credit cristian2969 cristian2969 Am avut un credit la o institutie financiara nebancara.Am fost nevoit sa plec din tara , automat nu mi-am mai putut plati ratele.Contul meu a fost dat la ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)