avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... \"Sediu profesional fără desfășurare de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

"Sediu profesional fără desfășurare de activitate" sunt obligata pentru un PFA sa imi deschid si un punct de lucru?

Buna ziua,
Vreau sa imi infiintez un pfa. Pentru sediul social am gasit solutia unui contract de comodat, cu o firma care se ocupa cu infiintari societatii comercial.
Insa in contractul draft trimis de el am regasit fraza urmatoare:""va fi utilizată de către comodatar cu destinația de sediu profesional fără desfășurare de activitate". Intrebarea mea este: sunt obligata sa imi infiintez un punct de lucru sau pot sa imi desfasor activitatea fara nici o problema in acest fel?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:31, 17 Mai 2023
Asta (adica modelul de contract de comodat) îl alegeți în funcție de codurile caen ale activităților utilizate. Deci doar c9durile caen fiecare implica sau nu activitate la acea adresa. Și automat, dacă la sediu nu desfășurați activitatea autorizata, în unele daruri va trebuie punct de lucru.
Deci poate ar fi trebuit sa începeți intrebarea cu codurile caen dorite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu secundar si adaugare cod caen roxana - elena roxana - elena Buna ziua! pentru prelungire sediu secundar la Reg. Com. cum ar trebui sa sune hot. aga in cazul in care nu am la punctul de lucru declarat obiectul de ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)