avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat ca inginer electromecanic la mina Altan ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat ca inginer electromecanic la mina Altan Tepe, minereu ...

Am lucrat ca inginer electromecanic la mina Altan Tepe, minereu neferos, cupru si pirita. Activitatea se regaseste incadrata la conditii speciale (legea 351/2022) dar in cartea de munca a fost trecut grupa a II-a. Mina, s-a inchis in 1995 si angajatorul nu a apuct sa mai faca demersuri pentru schimbarea incadrarii activitatilor pe conditii speciale. Atunci functionam cu denumirea "personal TESA". Ce se mai poate face? Exista vreo decizie, ca si jurisprudenta, in acest sens? Arhivele nu fac asimilarea locurilor de munca.
Cel mai recent răspuns: Totoro , utilizator 19:25, 18 Mai 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Aveti optiunea de a deschide actiune in instanta. Nu va garanteaza nimeni ca veti avea castig de cauza invocand faptul ca angajatorul nu a mai apucat sa faca demersuri deoarece mina s-a inchis.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 351. am lucrat inainte de 2001 ca inginer electromecanic la mina altan ... Totoro Totoro Am lucrat inainte de 2001 ca inginer electromecanic la mina Altan Tepe, Compania nationala a cuprului, aurului si fierului MININVEST SA Deva, incadrata grupa ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie lupsamihai2004 lupsamihai2004 Ma numesc Lupsa Mihai, sunt nascut in 8 noiembrie 1960 si locuiesc in Copsa Mica. Am o vechime totala de 26 de ani, constituita astfel: - 14 ani la SC. ... (vezi toată discuția)