Orice acțiune în instanță trebuie să fie introdusă și susținută în temeiul unor norme juridice în vigoare. Depinde și ce solicitați legat de acel contract. Nu se poate răspunde cu da sau nu, altfel nu ar mai fi nevoie de licențiați în Drept.
Regula generală este aceea că se aplică legea de la data încheierii contractului, însă depinde de ceea ce solicitați în instanță; nu se poate da un răspuns categoric la întrebarea dvs.
Contractul inca nu este incheiat el fiind fost suspendat inainte de finalizare acum 6 ani in 2017. Am depus cerere pentru eliberarea certificatului /diploma de absolvire de 50 zile. Inca nu am raspunsul lor. Atunci vag am stiut ca ar fi o problema, abia acum 50 zile cand am scormonit problema am descoperit ca e o problema (problema suspendarii ei acum 7 zile) , nu m-au anunțat oficial in tot acest timp si eu renuntasem la acel curs dar am revenit asupra necesității lui.
Problema:
Ordinul de la semnare nu imi dadea dreptul sa fac acel curs. Acelasi ordin actualizat in 2018 pana astazi imi da dreptul sa ma inscriu si sa absolv.
Tot legea veche se aplica si in aceasta situatie ?
Un punct de vedere pentru situatia descrisa mai in detaliu mai sus, va rog.
Gabriel Ciurea a scris:
Bună ziua,
Regula generală este aceea că se aplică legea de la data încheierii contractului, însă depinde de ceea ce solicitați în instanță; nu se poate da un răspuns categoric la întrebarea dvs.
Cursuri ssm
adrcarlos
Buna seara,
Poate cineva sa ma ajute, va rog, ...
Explicandu-mi daca se poate face cursul SSM de 180 de ore fara a avea vreun curs anterior absolvit de 80 ... (vezi toată discuția)