avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un model de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un model de contract ...

Bună ziua!
Vă rog să mă ajutați cu un model de contract de mentenanță pe partea electrică și pentru automatizări.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:37, 19 Mai 2023
Găsiți pe google o grămadă de modele proaste de orice fel de contracte. Puteți folosi orice model care se potrivește, însă în situația în care apar probleme litigioase (și apar), atunci o să vă întrebați de ce nu ați apelat la un profesionist. Am mai spus-o: nu există niciun model tip de contract, valabil pentru toate cazurile dintr-un domeniu dat. Clauzele contractuale se pliază în funcție de multe caracteristici, obligații etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie service sct sct apreciez mult existenta unui asemenea \\\"CENTRU DE INFORMARE\\\" in oceanul legislativ existent . Problemele mele sint urmatoarele : 1. Care este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua la toată lumea! am nevoie de un model (formular) ... Valeriu Lalac Valeriu Lalac Bună ziua la toată lumea! Am nevoie de un model (formular) de revocare (anulare) contract de vânzare-cumpărare auto persoane fizice. În Google nu am ... (vezi toată discuția)
Recomandare forma de organizare juridica dezvoltare software corneliubogdan corneliubogdan Buna ziua, Sunt programator angajat cu contract, normal intreaga, perioada nedeterminata si cu clauza de fidelitate care specifica faptul ca pe perioada ... (vezi toată discuția)