avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As vrea ca administrator al unui srl sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As vrea ca administrator al unui srl sa incetez contractul ...

Buna ziua! As vrea ca administrator al unui srl sa incetez contractul individual de munca cu angajatul (tot eu). Cum se procedeaza? Cui ii trimit mai departe aceasta cerere/hotarare? Exista un model de cerere? Multumesc! Am rugat contabilul de trei luni sa ma indrume si nu ma ajuta cu niciun fel de informatii…
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
ioanaolaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 18 Mai 2023
Dacă aveți contabil, lasati-l sa-si facă treaba. Știe el cum sa va închidă acel contract de munca. Dacă ați taraganat-o 3 luni înseamnă că de fapt nu doriți închiderea lui.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de incetarea se aproba tot de dvs ..care apoi emiteti decizia de incetarea a c.i.m. , dupa care incetarea c.i. se transmite in REVISAL.

Model decizie incetare contract art. 55 lit b) din Codul muncii - acordul partilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept contract creatza_70 creatza_70 Buna ziua, O cunostinta are o nelamurire legata de operarea in Revisal. Cum nu se prea prea pricepe la \\"forumuri\\" m-a rugat pe mine sa o ajut. Sper sa ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare dia911 dia911 Va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca un salariat doreste sa plece cu art 55 lit b cum se procedeaza ? De exemplu daca ultima zi lucrata este 10.07 ... (vezi toată discuția)